TOP 10 miest na západnom Slovensku kam s ďeťmi

10 miest na západnom Slovensku, ktoré musíte navštíviť s deťmi!

Leto je konečne tu a s ním aj čas výletov. Budete dovolenkovať s dieťaťom? V tom prípade musíte program zostaviť tak, aby atrakcie vyhovovali najmä jemu. Prinášame vám zoznam zaujímavých miest na západnom Slovensku, ktoré sa deťom budú určite páčiť.

1. Zrkadlové bludisko v Bojniciach

V blízkosti Kúpeľov Bojnice a termálneho kúpaliska Čajka sa nachádza areál so zrkadlovým bludiskom. Deti si tu užijú hromadu zábavy, pretože bludisko má okrem klasických aj zakrivené zrkadlá. Je otvorené každý deň.

Autor fotografií: Facebook Zrkadlové bludisko Bojnice

2. Národná ZOO Bojnice

Keď ste už s deťmi v Bojniciach, nevynechajte Bojnický zámok, ani najstaršiu slovenskú ZOO. Jej história siaha do roku 1955 a ponúka expozíciu 430 druhov zvierat. Ako jediná ZOO na Slovensku chová africké slony.

3. Riečny most v Kolárove

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hneď za hrádzou v Kolárove sa nachádza jeden z najdlhších drevených riečnych mostov v Európe. Riečny most v Kolárove vám ponúka možnosť príjemnej prechádzky, ktorú bez problémov zvládnu aj najmenšie deti. Máte chuť na prechádzku v lužných lesoch? Toto miesto je pre vás a vašu rodinu ako stvorené.

Autor fotografií: Facebook Reni Hoppanová

4. Bratislavská Rozhľadňa pod Kamzíkom

V hlavnom meste je s deťmi určite čo robiť. Vyberte sa napríklad na Kamzík, kde si môžete užiť množstvo príjemných prechádzok alebo piknik v prírode. Pobyt vám spríjemní výhľad z 15 m vysokej drevenej rozhľadne pod Kamzíkom.

Autor fotografií: Facebook Monika Pavúková

5. Lanoland a bobová dráha Bratislava

Poďte si s deťmi užiť trošku adrenalínu! V areáli Lanového centra na Kolibe sa nachádzajú trasy v dĺžke spolu 423 m a s prekážkami rôznych náročností. Užijú si to tu malí aj veľkí!

Autor fotografií: Facebook Lanoland Bratislava

6. Kids House Bratislava

Zlé počasie? Nechajte deti vyšantiť sa v Kids House v Ružinove. Potešia ich šmýkačky, preliezačky, lego kútik, dráha s elektrickými autíčkami, ihriská, ale aj miesto na rôzne oslavy. To všetko na ploche viac ako 1800 m2.

Autor fotografií: Facebook Kids house

7. Trnavský lanáč

Areál pod šírim nebom, ktorý okrem prekážok na lanách ponúka ako jediný na Slovensku aj simuláciu voľného pádu. Pre menšie deti sú tu rôzne nafukovacie „hrady“ a trampolína.

Autor fotografií: Facebook Trnavský lanáč

8. Thermalpark Dunajská Streda

Thermalpark Dunajská Streda ponúka 4 vnútorné a 6 vonkajších bazénov, vrátane detského. Je tu tiež detský letný klub s bohatým programom pre deti. Termálna voda s priaznivými účinkami na pohybový systém je už len čerešničkou na torte.

Autor fotografií: Facebook Thermalpark Dunajská Streda

9. Vodný svet Aquathermal Senec

Keď sme už pri vodných radovánkach, Vodný svet v Senci a Senecké jazerá musíme určite spomenúť. V areáli Slnečných jazier nájdete množstvo bazénov, šmýkačiek, toboganov a tiež wellness svet. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma!

Autor fotografií: Aquathermal Senec

10. Motokáry Slovakia Ring

V Orechovej Potôni sa nachádza Slovenské motokárové centrum, ktoré ponúka možnosť povoziť sa mládeži od 15 rokov, prípadne požičať si špeciálne upravené motokáry pre deti do 7 rokov. Ak máte doma milovníkov rýchlosti, určite sem zavítajte.

Autor fotografií: Facebook Slovakia Ring

Tak ktorú atrakciu na západnom Slovensku navštívite so svojimi deťmi najbližšie?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *