Thermalpark Dunajská Streda

Lokalizácia: Trnavský kraj, okres Dunajská Streda, Dunajská Streda

Thermalpark Dunajská Streda je jedno z najobľúbenejších a najnavštevovanejších rekreačných stredísk južného Slovenska. Na ploche 18 ha sa nachádza spolu 10 interiérových a exteriérových bazénov s mineralizovanou liečivou a termálnou vodou s teplotou od 24 – 40 °C.

Využívaná termálna voda s vysokou koncentráciou minerálnych látok vyviera z vrtu priamo pri Hoteli Thermalpark**. Návštevníkom, túžiacim po osviežení, sú k dispozícii 4 vnútorné a 6 vonkajších bazénov a 120 m dlhý vodný tobogan. Termálna voda je vhodná nielen na plávanie a čľapkanie sa, ale má priaznivé účinky aj na pohybové ústrojenstvo a jeho ochorenia. Celý wellness komplex je bezbariérový, pri bazéne Rotunda je špeciálne pohyblivé sedadlo (výťah) do vody pre osoby s invalidným vozíkom.

Kryté wellness centrum celoročne láka návštevníkov, ktorí hľadajú vodnú zábavu a špeciálne vodné atrakcie. Vo wellness bazéne sa nachádzajú chrliče, vodné delá, jaskyňa s vodopádom, zrýchľovací kanál, masážne ležadlá alebo perličkový kúpeľ. K dispozícii sú i ihrisko, masáže a 3 druhy sauny: parná, infra a fínska.
Súčasťou areálu je aj park a prírodné jazero, hotel, penzión, ubytovňa, kemping a bufety.
Okolie je bohaté na možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni, korčuľovanie na kolieskových korčuliach, splav, plavbu loďou, alebo golf v Golf Club Welten Báč, či Slovakia Ring v obci Orechová Potôň.

Kontakt

Thermalpark Dunajská Streda, a.s.

Gabčíkovská cesta 237/38

929 01 Dunajská Streda

Tel.: +421 (0)31/551 00 96, +421 (0)905/895 964

E-mail: info@thermalpark.sk

Web: www.thermalpark.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *