Thermal Corvinus Veľký Meder

Areal THERMAL CORVINUS Veľký Meder Akvapark_2022_2 verzia

Všetko čo potrebujete vedieť o Thermal Corvinus

Areál kúpaliska je situovaný v lesoparku, ktorý ponúka bohaté možnosti pre všetkých nadšencov rôznych vodných atrakcií, toboganov, plávania a pohodlného relaxu v bazénoch s geotermálnou vodou.

Návštevníkov čaká 7 bazénov s celoročnou prevádzkou, 6 impozantných vonkajších bazénov, vybavených vodnými masážnymi tryskami, hracími elementmi a taktiež vnútorné i vonkajšie tobogany.

Dominantným zážitkom pre všetky vekové kategórie je Vlnový bazén s detským bazénom a Spray Parkom. Simulácia vlnenia vody vo vlnovom bazéne privodí neopakovateľnú atmosféru morských vĺn. Detský bazén poteší deti pestrofarebnými vodnými elementmi s vodným prúdom a šmýkačkou. Množstvo vodných trysiek, vodné clony v SprayParku zabezpečia skvelý zážitok aj pre tých najmenších.

Neopakovateľný skvelý pocit budete mať v bazéne s unášajúcou vodou, ktorý má sprístupnenú relaxačnú jaskyňu.

Areál okrem spomínaných vodných atrakcií, bazénov a toboganov spestrujú detské a športové ihriská /vonkajšie aj interiérové ihrisko/

Atmosféru areálu dopĺňa vôňa rôznych kulinárskych špecialít, ktoré sú lokalizované ako vo vnútornej časti, tak aj v exteriéri kúpaliska.

K dispozícii je 9 bazénov, z toho 3 vonkajšie bazény (detský, plavecký, taliansky), 4 vnútorné a 2 polokryté s teplotou termálnej vody 26 – 38 °C, 5 tobogánov, vrátane 2 celoročných (Red ring 66,7 m a Black led 67,5 m) v krytej časti komplexu, volejbalové (nohejbalové) a futbalové ihrisko.

Pre tých, ktorých zaujíma aj príroda a história, sú v okolí viaceré zaujímavé miesta, napr.: historická protiturecká pevnosť v Komárne, unikátny vodný mlyn v Kolárove, vodná priehrada v Gabčíkove, či Chránené krajinná oblasť Dunajské luhy. Cez okolité územie vedie i najznámejšia cyklotrasa Európy, ktorá ponúka nádherné pohľady na prírodu Číčovského ramena Dunaja, na vodné mlyny v Dunajskom Klátove, Jelke a Tomášikove, alebo na Národnú prírodnú rezerváciu Klátovské rameno.
 
Trochu ďalej je možné zahrať si golf v obci Báč, alebo vyskúšať silu dravej vody v areáli vodných športov v Čunove, prípadne sa previesť výletnou loďou po Dunaji z Gabčíkova alebo Komárna.
 

Otváracie hodiny Thermal Corvinus

Pondelok – Nedeľa

9:00 – 20:00

Kontakt na Thermal Corvinus

THERMAL CORVINUS Veľký Meder

Promenáda 3221/20

932 01 Veľký Meder

Tel.: +421 (0) 31/555 21 04, +421 (0) 907/635 389

E-mail: info@corvinustermal.sk

Web: corvinustermal.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *