Lokalizácia: Trenčiansky kraj, okres Trenčín, Trenčianske Teplice

Po 15 rokoch sa opäť otvoria brány teplickej Zelenej žaby. Oficiálne kúpalisko otvoria v sobotu 1. augusta 2015.

Kúpalisko Zelená žaba je unikátnym funkcionalistickým dielom architekta Bohuslava Fuchsa. Postavili ho v 30-tych rokoch minulého storočia a napĺňali ho liečivou vodou z tamojších kúpeľov. Pred 15 rokmi bazén praskol a kúpalisko začalo chátrať.

Areál kúpaliska teraz svojim návštevníkom ponúkne možnosti plávania, oddychu, relax, športové aktivity, animačné programy i zábavné akcie.

Areál Zelenej žaby prešiel kompletnou obnovou. Jeho služby budú môcť využívať nielen občania mesta, ale aj kúpeľní hostia a návštevníci mesta Trenčianske Teplice.

Súčasťou nového areálu bude 32,5 metrový antikorový bazén, detský bazén, VIP zóna, vírivky, atrakcie pre deti, multifunkčné ihrisko, kolkáreň, tenisové dvorce, plážové ihrisko, reštaurácia s vinárňou, bufety a predajňa suvenírov.

Nachádza sa tu projekt saunového sveta, ktorý je unikátom v strednej Európe. Štyri sauny situované v lese, dve vírivky, odpočivárne a šatne budú v prevádzke celoročne.

Iným variantom oddychu sú aj vychádzkové trasy spojené s možnosťou grilovania. Bazény kúpaliska nebudú plnené termálnou vodou.

Kontakt

Kúpele Zelená žaba

17. novembra

914 51 Trenčianske Teplice

Tel.: +421 903 987 452

E-mail: info@kupelezelenazaba.sk

Web: www.kupelezelenazaba.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *