Termál Centrum Galandia

Lokalizácia: Trnavský kraj, okres Galanta, Galanta

Areál Termál Centrum Galandia priamo nadväzuje na plochy športu a rekreácie mesta Galanta (Dom športu, Športová hala, Tenisový areál). Moderný areál, ktorý je otvorený celoročne, je určený pre všetky vekové kategórie, ale hlavne pre rodiny s deťmi.

Centrom termálneho komplexu je hlavný objekt, v ktorom hrá rozhodujúcu úlohu bazénová hala so štyrmi nerezovými vnútornými bazénmi s celkovou rozlohou 513 m2. Návštevníci si môžu príjemne oddýchnuť vo veľkom relaxačnom bazéne s teplotou vody do 32 °C či vo veľkom hypertermálnom pokojovom bazéne s teplotou vody do 36 °C. Pre deti je k dispozícii detský bazén, 1 tobogan a dojazdový bazén. K dispozícii je 7 nerezových bazénov a 3 tobogany.

V rámci haly je možné využiť služby aj samoobslužného fastfoodu, na galérii sú umiestnené šatne pre mužov a ženy s hygienickými zariadeniami. K dispozícii sú aj masáže a príjemný oddych v 3 saunách – parnej, fínskej a suchej.

Vo vonkajšej časť areálu sú k dispozícii 3 bazény a 2 tobogany. Návštevníci si môžu zaplávať v 25 m plaveckom bazéne, alebo oddýchnuť vo vonkajšom relaxačnom bazéne. Deťom tu slúži detský bazén s nerezovou šmýkačkou. Aj v tejto časti areálu sú bufety s občerstvením. Pre aktívny pohyb slúži, okrem bazénov, ihrisko na plážový volejbal a detské ihrisko s menšími atrakciami pre deti – trampolína, detská lezecká dráha, šmýkačky, odrážadlá.

Kontakt

Termál Centrum Galandia

Kpt. Nálepku 43/2373

924 01 Galanta

Tel.: +421 (0) 31/780 28 16, +421 (0) 31/780 28 17

E-mail: galandia@galandia.sk

Web: www.galandia.sk

Prevádzka

  • celoročne

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *