Rybník Machnáč

Rybník Machnáč

Popis lokality Rybník Machnáč

Lesy Strážovských vrchov ako aj prúdenie potoka Machnáč poskytli ideálne podmienky na vznik rekreačného areálu Rybník Machnáč. Isto si ho všimnete, nachádza sa blízko hlavnej cesty na pravej strane medzi obcou Motešice a kúpeľným mestom Trenčianske Teplice.

Ak hľadáte príjemné miesto, kde si môžete oddýchnuť aj s deťmi a niečo dobré spolu zamaškrtiť, zastavte sa na „Machnáči“. Aj tak domáci skrátene nazývajú vodnú nádrž na lovenie a pečenie pstruhov. Zariadenie ponúka priamo na mieste čerstvé ryby z vlastného chovu, takže máte záruku, že sa vám na stôl nedostane žiadny rozmrazený polotovar. Ich príprava zaberie približne 20-25 minút, v závislosti od vyťaženosti areálu. Medzitým, ako budete čakať na pečené, jemne priúdené rybky, nechajte deti vyšantiť na ihriskuhojdačkách alebo len tak pobehovať po tráve. V ďalšej časti sa nachádza minizoo, kde sa pasie aj koník Kubko, ktorého si môžu deti pohladkať a po dohode sa aj na ňom povoziť.

V Rybníku Machnáč ponúkame príjemné posedenie pre všetkých milovníkov prírody, v obklopení lesov. V letných mesiacoch vonkajšie sedenie, v zimných mesiacoch sme pre Vás pripravili terasu vyhrievanú krbom. Pre deti je k dispozícii ihrisko, hojdačky, domáce zvieratká.

Pre všetkých, ktorí obľubujú dobré jedlo, pripravíme pečených, jemne priúdených, pstruhov

Kontakt Rybník Machnáč:

Adresa: Petrova Lehota 130  913 26

Tel: +421 905 543 824

Web: www.rybnikmachnac.sk

Email: sevcikrybnik@gmail.com

Facebook: Rybník Machnáč

Otváracie hodiny Rybník Machnáč:

Otváracie hodiny

Fotogaléria Rybník Machnáč

Autor fotografií: Facebook Rybník Machnáč

Ako sa dostať k Rybník Machnáč

Okres: Trenčín ( Trenčiansky kraj )

GPS: N 48.87035374934497, E 18.188609912956746

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *