Strelecký areál Koš

Strelecký areál Koš

Popis lokality Strelecký areál Koš

Strelecký areál Koš – Shooting Paradise je pre každého, kto má chuť si zastrieľať.  Verejná strelnica je k dispozícii celoročne a v takmer každom počasí. Strelecký areál Koš – Shooting Paradise je situovaný približne 10km od Bojníc a Prievidze, asi 10minút jazdy autom. Z Trenčína je to cca 45 minút jazdy.

Strelnica ponúka na výber viacero strelísk, na ktorých je možné použiť pištoľ, pušku, brokovnicu, samopal a iné po konzultácii s majiteľom/prevádzkovateľom. Strelecký areál ponúka množstvo služieb, ktorých popis nájdete nižšie – zabezpečujú sa rôzne súťaže, semináre, školenia, firemné akcie – teambuilding, catering – občerstvenie, propagačné a prezentačné akcie firiem a produktov

Streľba je možná aj bez zbrojného preukazu. Je nutné sa dopredu objednať, kvôli zabezpečeniu inštruktora aj vybranej zbrane. Pre držiteľa zbrojného preukazu stačí prísť s vlastnou zbraňou a strelivom, vybrať si dráhu, pokiaľ je voľná.

Strelnica Shooting paradise ponúka

  • KRÁTKE ZBRANE
  • DLHÉ ZBRANE
  • AMERICKÝ TRAP
  • INŠTRUKTÁŽ
  • TEAMBUILDINGY
  • SÚTAŽE
  • SKEET

Recenzia návštevníka:

Strelnica je super hlavne v týždni, kedy je menej vyťažená. Oceňujem hlavne pocit vonkajšieho priestoru, denné svetlo a veľký priestor s viacerými stanovištiami. Prevádzkar aj majiteľ sú ústretoví, milí páni. Na stanovištiach sú k dispozícii terče, gongy a iné náčinie pre strelcov. Pre návštevníka bez zbrojného preukazu a vlastnej zbrane, je tam obmedzený výber. (uvítal by som možnosť si požičať nejaký “kvér” z filmového plátna)Super spestrenie je streľba Amerického trapu, čo je riadny adrenalín, pretože je to dynamickejšie ako streľba s krátkej zbrane v stoji na statický terč. Takisto odporúčam skúsiť streľbu z dlhej zbrane – brokovnice, je to znova niečo iné a zaujímavé.

Kontakt Strelecký areál Koš:

Adresa: Ul. Športová, Koš 972 41

Tel: 0905 997 675

Email: vladimir.orsula@gmail.com

Facebook: Strelecký areál Koš

Instagram: Strelecký areál Koš

Otváracie hodiny Strelecký areál Koš:

Pondelok – Piatok: od 14:00 do 17:00 hod.

Sobota: od 09:00 do 17:00 hod.

Nedeľa: od 09:00 do 13:00 hod

Od 01. novembra začíname zimný režim. Otvorené bude nasledovne:
štvrtok: 14:00 – 17:00 hod.
piatok: 14:00 – 17:00 hod.
sobota: 09:00 – 17:00 hod.
nedeľa: 09:00 -13:00 hod.

Fotogaléria Strelecký areál Koš

Ako sa dostať k Strelecký areál Koš

Verejná strelnica Shooting paradise sa nachádza pri obci Koš, teda medzi Prievidzou a Novákmi. V smere od Trenčína treba v Novákoch zísť z hlavnej trasy (TN-ZA) na Bojnice čo je stará cesta do Prievidze. Na konci dlhej rovinky lemovanej orechmi je potrebné odbočiť do malej uličky (video nižšie) a tam v záhradkárskej oblasti je “ukrytá” strelnica. Strelnica je veľký areál s možnosťou parkovania.

Okres: Prievidza ( Trenčiansky kraj )

GPS: N 48.7407631364141, E 18.578613441786967

Video tutoriál ako odbočiť na strelnicu z hlavnej trasy Nováky-Bojnice

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *