GUMI LAND

Popis lokality GUMI LAND

Gumi land v Bojniciach na ihrisku pod farou je malý zabavný park plný nafukovacich atrakcií, kde dosýta vybláznite a zaručene unavíte svoje deti. Za poplatok sú v ponuke rôzne nafukovacie atrakcie ako skákacie hrady čí šmykľavky a nechýbajú ani nafukovacie loďky na malom nafukovacom jazierku pre najmenších.

Atrakcie sú prekryté a preto sa môžete prísť zabaviť za každeho počasia. A keď Vám vyhladne, občerstviť sa môžete v miestnom bufete s veľkou terasou.

Atrakcie od výmyslu sveta, vodné ľoďky, či iné pobavia detičky. Gumi Land sa nachádza len kúsok od Múzea Praveku. V blízkosti sa nachádza aj prekrásny Bojnický zámok ako aj národná zoologická záhrada. Areál je prestrešený, takže počasie nás neprekvapí. Park ponúka deväť nafukovacích atrakcií ako je nafukovací hrad, šmýkačka, zábavné atrakcie a vodné atrakcie. Ideálne miesto na zábavu pre celú rodinu. Kým sa deti šantia dospelý si môžu posedieť a zrelaxovať.

Referencia Gumilandu od Rodiča:

“Do Gumilandu som šiel v horúci letný deň so 7 ročným synom. Keďže som počul že je to “skryté” niekde na kraji Bojníc, využil som Google mapy, aby som to našiel. To je že to tichšia a menej frekventovaná časť Bojníc, bez šialeného parkovného som len a len uvítal 😀 Čo sa týka samotného areálu, je tam na vstupe malá búdka na vstupné a na odloženie topánok, keďže vnútri sa skáče bez obuvi.

Hrady sú prekryté a nesvieti tam teda horúce slnko a čakanie na skákajúce deti je tak príjemné. Je tam asi 10 rôznych nafukovacích atrakcíí, nie sú to len rôzne typy hradov. Je tam teda zabezpečené, že sa zabaví tak 5 ročné dieťa, ako aj 12 ročné. Ale v zásade som tam videl deti tak 3-10 rokov.

Okrem nafukovacích atrakcii je tam aj jeden bazén pre loďky poháňané krútením rúk, čo bol asi taký najväčší zážitok, lebo to nie je všade. Je ta aj nejaké sedenie pre rodičov a starých rodičov a pár stolových, alebo automatových hier pre deti na žetóny/mince. ” Takže vlastne som odišiel spokojný, lebo syn bol spokojný a pôjdeme zas.”

Kontakt na GUMI LAND:

Adresa: Bojnice, Rybničky 4

Email: Info@atrakcie.net

Tel: +421 905 327 279

Facebook: GUMI LAND

Otváracie hodiny GUMI LAND:

Pondelok – Nedeľa od 10:00 – 19:00 h.

Vstupné GUMI LAND:

Deti do 1r Deti 1-15r, študenti Dospelí Dôchodcovia, ZŤP
90 min 7 € 7 € zdarma zdarma
Celý deň 10 € 10 € zdarma zdarma

Fotogaléria GUMILAND

Autor fotogalérie: Facebook GUMI LAND

Ako sa dostať do GUMI LAND

Gumiland je situovaný na okraji mesta Bojnice (za známou a výraznou budovou UNIPHARMA) čo je vlastne vjazd do Bojníc od Opatoviec nad Nitrou, resp. od Novák a Trenčína. Ak teda idete zo strany Novák, tak je to takpovediac “prvá atrakcia po vjazde do Bojníc”. Na vjazde je kruhový objazd, na ktorom sa odbočuje doľava a po asi 500m v úzkej uličke treba zabočiť doľava do areálu a pokojne zaparkovať.

V prípade cesty do Bojníc od Prievidze je treba po výjazde z mesta zabočiť doľava (pri Meridiane) na Opatovce nad Nitrou a po 100m na (tom istom) kruhovom objazde odbočiť doprava.

Okres: Prievidza ( Trenčiansky kraj )

GPS: N 48.775617 , E 18.58452

1 thought on “GUMI LAND

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *