Gino Paradise Bešeňová

Lokalizácia: Žilinský kraj, okres Ružomberok, Bešeňová

Najlepší vodný raj na Slovensku ponúka 20 bazénov, 15 toboganov a šmýkačiek, exkluzívne Wellness & Spa, reštaurácie a bary, ubytovanie priamo v areáli v štyroch 4* hoteloch. Počas leta sa o návštevníkov starajú profesionálni animátori a každý víkend je jedinečné podujatie.

Vodný raj ponúka relax po celý rok v geotermálnych aj čírych bazénoch, plávanie v pravých morských vlnách, adrenalín na najdlhších a najrýchlejších toboganoch na Slovensku. Pre deti je pripravený vodný svet s detskými atrakciami. V areáli sa nachádza exkluzívne Wellness & Spa – sústava 5 sáun, Kneippov kúpeľ, masážne sprchy, whirpool, ochladzovací bazén, tepidárium. Návštevníci majú možnosť priamo v areáli ochutnať slovenské a svetové špeciality v reštauráciách Babu a Kolchury. Nezabudnuteľným zážitkom v zimnom období je kúpanie sa vonku v termálnej vode a zároveň pozorovanie zasneženého okolia.

Koho zaujíma aj príroda či dejiny a kultúra – má k blízkom okolí množstvo možností, kam sa pozrieť, napr.: archeoskanzen Havránok s ukážkami keltského osídlenia, vodná nádrž Liptovská Mara s rôznymi vodnými športmi, múzeá a galérie v Liptovskom Mikuláši, nádherná Prosiecka dolina, či Kvačianska dolina s drevenými vodnými mlynmi, Demänovská dolina v Národnom parku Nízke Tatry s 2 jaskyňami a turistickým strediskom, drevený artikulárny kostol vo Sv. Kríži a veľa ďalších zaujímavostí.

Kontakt

Gino Paradise Bešeňová

Bešeňová 136

034 83 Bešeňová

Tel.: +421 (0)44/430 77 00, +421 (0)44/430 77 08

E-mail: info@ginoparadise.sk

Web: www.ginoparadise.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *