Aquapark AquaCity

Lokalizácia: Prešovský kraj, okres Poprad, Poprad

AquaCity Poprad je moderným ekologickým turistickým strediskom, ktoré je energeticky doslova sebestačné. Vďaka využívaniu geotermálnej vody a slnečnej energie sa denne zabráni tomu, aby sa tony oxidu uhličitého uvoľnili do atmosféry. AquaCity sa darí znižovať náklady na energie a získané úspory vracia späť zákazníkom v podobe cenovo dostupného ekologického luxusu.

V rokoch 2007 a 2008 odborníci zo 190 krajín udelili svetové ocenenie pre AquaCity Poprad, ktoré sa ako prvé stalo víťazom v medzinárodnej súťaži World Travel Awards v kategórii “Worlds Leading Green Resort” – Najlepšie ekologické stredisko na svete.

Návštevníci strediska si môžu vychutnať dokonalý relax v celkovo 13 bazénoch s teplotou vody 30 až 38 °C a množstvom vodných atrakcií. Súčasťou AquaCity súdva komfortné hotely Mountain View**** a Seasons***, ktoré umožňujú bezprostredný dostup do všetkých zón. V blízkosti AquaCity je nové Národné tréningové centrum SFZ s moderným hotelom AquaCity Riverside***.

Okrem termálneho akvaparku ponúka stredisko wellness služby aprocedúry vo vlastnom Vitálnom svete, procedúry pre krásu a zdravý životný štýl, tradičné aj thajské masáže a modernú liečebnú metódu pri veľmi nízkej teplote – kryoterapiu, ktorá doslova za pár minút dokonale aktivuje a vybudí každú bunku v tele človeka. Každý večer naopak AquaCity ožíva unikátnou bazénovou laserovou show, ktorá je jedinečná v rámci celej strednej Európy.Kongresové priestory AquaCity Poprad predstavujú prvotriedne miesto pod Tatrami na usporadúvanie rôznych konferencií, rokovaní, výstav, galavečerov a iných firemných akcií až pre 350 osôb. Moderné vybavenie a profesionálny tím zabezpečuje podujatia doslova na kľúč. Ako netradičnú kulisu pre usporiadanie akcie je možné využiť aj kryté bazény AquaCity.

Zdroj: Aquacity Poprad

Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00 – 22:00

Utorok – nedeľa: 8:00 – 22:00
Kompletné otváracie hodiny poskytne prevádzkovateľ

Cenník

Kompletný cenník poskytne prevádzkovateľ

http://www.aquacity.sk/aquapark-cenniky/

Kontakt

Aquacity Poprad

Športová 1397/1

058 01 Poprad

Tel.: +421 (0)52/785 11 11

E-mail: info@aquacity.sk

Web: www.aquacity.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *