Prečo si zvoliť svadbu vonku + tipy na lokality v trenčianskom kraji

Prečo si zvoliť svadbu vonku + tipy na lokality

Túžite po menej tradičnej a neformálnej svadbe? Milujete prírodu a krásne scenérie? Možno je pre vás ideálna svadba vonku. Už ste o tejto možnosti uvažovali? O tom, že svadobná hostina vonku je to pravé, vás možno presvedčí osobná skúsenosť niekoho, kto svadobný obrad vonku už absolvoval.

Najväčšie výhody svadby pod holým nebom

Svadba je pre mnohé páry jedným z najdôležitejších dní v živote. A mnoho moderných párov túži po niečom inom. Po nezabudnuteľnej svadbe, ktorá sa od iných odlíši a bude menej formálna. Aké výhody prináša svadba vonku?

  1. Nádherné prostredie. Ktoré si každý pár môže vybrať podľa toho, čo preferuje. Čo tak svadba pri romantickom jazierku, v krásnej záhrade plnej kvetov, vo viniciach alebo v parku v objatí stromov? Vďaka svadbe vonku si užijete nádherné scenérie priamo počas obradu.
  2. Úžasné fotografie. Nepotrebujete žiadne drahé dekorácie. Prírodná scenéria je dekoráciou sama osebe! A navyše, ako sa slnko posúva od východu na západ, mení sa atmosféra dňa a zároveň osvetlenie. Zakaždým teda budete mať iné fotografie. A prirodzené svetlo im pomôže k dokonalosti.
  3. Uvoľnenosť a neformálnosť. Odhoďte topánky na vysokých opätkoch! Svadba vonku vám ponúka možnosť zažiť menej formálny a uvoľnený obrad. Práve po tom túži množstvo moderných párov.
  4. Svadba vonku je ideálna pre deti. Ak máte ako svadobných hostí mladé rodiny s deťmi, svadba vonku pre nich bude naozaj darom. Stačí, ak po obrade rozložia na zem deku, pridajú zopár hračiek, bublifuk, či detskú šmýkačku a o deti je postarané. Rodičia si tak môžu užiť tanec a svadobnú zábavu.
  5. Neobmedzený priestor. Zdá sa vám svadobná sála primalá? Doslova neznášate miestnosti preplnené ľuďmi? V tom prípade neváhajte. Malá svadba vonku je pre vás to pravé.

Osobná skúsenosť so svadbou vonku

So svojou skúsenosťou sa podelil ženích, ktorý absolvoval svadobný obrad vonku v Kaštieli Patrovec. Čo ho k takejto svadbe motivovalo?

„Môj osobný dôvod, pre ktorý som sa rozhodol robiť svadobný obrad vonku, bol silne pozitívny vzťah k prírode a pekné letné dni, ktoré rád trávim vonku. Dôležité pre mňa a nevestu bolo, aby nás oddávali pod stromom. Máme vzťah k histórii, architektúre a celkovo k pekným veciam. Zároveň radi robíme veci inak a nekonformne.

Kaštieľ Patrovec sme si vybrali kvôli jeho krásnemu uzavretému areálu. Je to ideálny priestor pre deti, bez premávky, s dostatočnou kapacitou na parkovanie a úžasnou atmosférou kaštieľa. Možnosti pre deti sú nadštandardné a ráta sa tu aj so zlým počasím. Túto alternatívu sme prebrali aj s ochotnou manažérkou a tak nám opadol stres z prípadného nevydareného počasia. Interiér kaštieľa je totiž na svadbu vybavený a navyše ponúka možnosť ubytovania hostí za super ceny.

Kaštieľ Patrovec dokonale splnil naše predstavy čo sa týka priestoru, rozpočtu, ale aj atmosféry. Problémom nebolo ani nájsť ochotného oddávajúceho. Navyše, kaštieľ je dobre dostupný pre hostí. Našu svadbu vonku hodnotím veľmi pozitívne a určite by sme do toho išli znova.“

Fotogaléria Kaštieľa Patrovec

Svadba vonku – Trenčín a okolie

Zaujala vás svadba vonku? Trenčín ponúka množstvo možností, kde túto svadbu absolvovať. Okrem spomínaného Kaštieľa Patrovec vás možno zaujmú tieto lokality:

  • Zelený deň Bošáca – kombinácia dávnych priestorov a originálnych nápadov pre vás vytvorí nezabudnuteľnú svadbu v záhrade.
  • Wiegerova Vila Svätý Jur – vila uprostred viníc vám ponúkne svadbu s nádychom Toskánska a Provensálska.
  • Kursalon Trenčianske Teplice – historická budova v srdci anglického parku splní vaše sny o netradičnej svadbe vonku.
  • Kaštieľ Kubínyi – Vyšný Kubín –romantické zákutia anglického parku, v kombinácii s krásou barokového kaštieľa, sa stanú dokonalou kulisou pre vašu svadbu vonku.
  • MERIDIANA Bojnice rezort –láka vás malá svadba vonku? Vaše predstavy splnia útulné terasy pod lipami v Meridiana Bojnice rezort.
  • Château Béla – ak túžite po svadbe v rozprávkovom prostredí, malebný park a ružové záhrady vám toto prianie splnia.
  • Park Hotel Tartuf – Beladice – exkluzívnu a neopakovateľnú svadbu zažijete pod holým nebom v parku alebo pod altánkom. Možný je aj cirkevný sobáš v neďalekom rímsko-katolíckom kostole.
  • ChâteauRúbaň – nádherné prostredie viníc vám prinesie nezabudnuteľnú svadbu.
  • Art Hotel Kaštieľ – Tomášov – romantické kulisy anglického parku a storočná kaplnka Anjelov Strážnych sú dokonalým miestom pre váš svadobný deň.
  • ChâteauGbeľany – svadobný obrad v areáli nádherného hotela a jazda veteránom určite poteší novomanželov.
  • Vila Sokolka – výnimočné miesto v oblasti Bielych Karpát, ako stvorené na malebnú svadbu vonku.

Ktoré z týchto nádherných miest spĺňa vaše predstavy o dokonalej svadbe pod holým nebom? Alebo už máte vlastnú skúsenosť so svadbou vonku?

Svadba vonku

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *