Hlídačky.sk – Opatrovanie detí overené rodičmi

Opatrovanie detí overené rodičmi - Hlídačky.sk

Opatrovanie detí, kedykoľvek potrebujete

Na Hlídačky.sk môžete nájsť hlídačku pre opatrovanie detí alebo pomoc pri upratovaní pre dlhodobú alebo krátkodobú pomoc. Vo väčších mestách sú už registrované stovky hlídačiek. Svoje vyhľadávanie môžete jednoducho začať pomocou opatrovanie detí Bratislava alebo opatrovanie detí Košice alebo zadajte názov vášho mesta vo vyhľadávacom poli na hlavnej stránke – zoznam opatrovateliek si nájdete vo všetkých okresoch. Na každom profile si môžete prezrieť úroveň overenia hlídačky, prečítať o jej skúsenostiach a predovšetkým zistiť, ako ju hodnotia ostatní rodičia.

Najdôležitejšia vec, o ktorú sa rodičia zaujímajú ešte pred samotným strážením detí, je bezpečnosť. Preto, Hlídačky.sk majú svoje vlastné Overovacie Centrá v Bratislave, Prahe a Brne, tri úrovne online overenia a predovšetkým, hodnotenia od iných rodičov. Skontrolujte tiež 9 rád ohľadom prvého opatrovania.

Poistenie opatrovania detí

  • Vyberte si svoju hlídačku s poistením každého rezervovaného stráženia na úraz.
  • Bezplatne vždy a s každou rezerváciou – Potrebujete len aktívne členstvo (mesačné, štvrťročné) a potvrdenú rezerváciu na adrese Hlídačky.sk. Vy ani opatrovateľ/hlídačka neplatíte nič navyše. 
  • Pre veci, ktoré sa môžu stať – Poistenie je vytvorené tak, aby rýchlo a efektívne pokrylo bežné úrazy, ktoré sa môžu prihodiť počas opatrovania.
  • Poistenie až do výšky 35 000 € na jedno opatrovanie.

Ďalšie služby na Hlídačky.sk

  • Opatrovanie detí
  • Upratovanie domácnosti
  • Stráženie zvieratiek
  • Starostlivosť o seniorov
Potrebujete upratovanie domácnosti? - Hlídačky.sk

Upratovanie bytu, domu - vždy s rovnakou pomocníčkou

Viem, kto mi pomáha s upratovaním. Žiadne anonymné upratovačky. Sami si vyberiete pani na upratovanie, ktorá vám s domácnosťou pomôže presne podľa vašich predstáv. Na Hlídačky.sk nájdete upratovačku, ktorá sa postará o upratovanie vašej domácnosti. Vo väčších mestách sú už zaregistrované stovky paní na upratovanie. Pomocníčky na upratovanie je rovnako možné vyhľadávať podľa mesta. Garancia nájdenia vhodnej pani na upratovanie. Začnite tak bez obáv vyberať ešte dnes.

Najdôležitejšia vec, o ktorú sa ľudia ešte pred samotným upratovaním zaujímajú, je bezpečnosť. Preto, Hlídačky.sk majú svoje vlastné Overovacie Centrá v Bratislave, Prahe a Brne, tri úrovne online overenia a predovšetkým, hodnotenia od iných používateľov.

Opatrovanie psov a mačiek hlídačkami z okolia - Hlídačky.sk

Opatrovanie psov a mačiek hlídačkami z okolia

Váš pes alebo mačka už nebudú sami. Idete na víkend preč a potrebujete, aby sa niekto postaral o vášho maznáčika? Ste dlho v práci a nestíhate vyvenčiť psa? Na Hlídačky.sk nájdete slečnu na stráženie psov alebo iných vašich maznáčikov. Či už hľadáte stráženie počas dovolenky (nie každý psík zvláda hotel pre psov) alebo venčenie psa, keď ste dlho v práci. V každom väčšom meste sú už hlídačky pre stráženie zvieratiek. Svoje vyhľadávanie môžete jednoducho začať pomocou vyhľadávacieho poľa. Nájdite si hlídačku, ktorá býva kúsok od Vás.

Dôležitou súčasťou, o ktorú sa ľudia pred strážením psov alebo iných maznáčikov zaujímajú, je bezpečnosť. Preto, Hlídačky.sk majú svoje vlastné Overovacie Centrá v Bratislave, Prahe a Brne, tri úrovne online overenia a predovšetkým, hodnotenia od iných používateľov. A pre váš úplný pokoj je každé rezervované stráženie alebo venčenie poistené.

Poistenie domácich zvieratiek

  • Vyberte si svoju hlídačku s poistením každého rezervovaného stráženia.
  • Bezplatne vždy a s každou rezerváciou – Potrebujete len aktívne členstvo (mesačné, štvrťročné) a potvrdenú rezerváciu na adrese Hlídačky.sk. Vy ani opatrovateľ/hlídačka neplatíte nič navyše.
  • Pre veci, ktoré sa môžu stať – Poistenie je navrhnuté tak, aby rýchlo a účinne pokrylo bežné udalosti, ktoré sa môžu stať počas stráženia alebo venčenia psa.
  • Poistenie až do výšky 900 € na jedno zverené zviera.
Starostlivosť o seniorov u nich doma - Hlídačky.sk

Starostlivosť o seniorov u nich doma

Nestíhate často jazdiť za babičkou a dedkom? Nájdite si hlídačku, ktorá bude pomáhať seniorom z vašej rodiny. Hlídačky môžu seniorom robiť spoločnosť, postarať sa o bežný chod domácnosti, odprevadiť ich k lekárovi a tí skúsenejší fungujú aj ako opatrovateľky. Na Hlídačky.sk nájdete pani na starostlivosť o seniorov v ich domácom prostredí. Či už na pomoc pri bežných aktivitách alebo opatrovanie a ľudský kontakt pre seniora. Aj tu si môžete hlídačku/opatrovateľku z vášho okolia nájsť cez jednoduchý systém vyhľadávania. Nezabudnite si prezrieť aj jej hodnotenia od ostatných používateľov. Aj hlídačky pre seniorov majú svoje vlastné Overovacie Centrá v Bratislave, Prahe a Brne, tri úrovne online overenia.

Ako to funguje?

Hľadáte hlídačku, ktorá vám pomôže so starostlivosťou o rodinu a domácnosť?

  1. Zaregistruj sa na Hlídačky.sk! Zvolíte variantu „Hľadám hlídačku“.
  2. Vloženie inzerátu – je zadarmo a hlídačky sa vám naň samy ozvú.
  3. Zakúpenie členstva – S členstvom počnúc od 10 €, môžete komunikovať s hlídačkami na portáli. S garanciou nájdenia hlídačky a jednoduchej rezervácie.
  4. Dohoda a spolupráca s hlídačkou – Na časoch a spolupráci sa dohadujete priamo s hlídačkou.

Hľadáš brigádu, kde si sama určíš pracovnú dobu aj výšku zárobku?

  1. Registruj sa a vyplň si profil
  2. Počkaj na schválenie
  3. Odpisuj na inzeráty alebo počkaj, až ťa niekto osloví
  4. Odveď dobrú prácu
  5. Rodiny platia priamo tebe

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *