Kolobežky Terchová

Kolobežky Terchová

Popis lokality Kolobežky Terchová

Chcete spoznávať Terchovú a Vrátnu dolinu? Požičajte si naše kolobežky – ušetria vám sily a jazda na nich bude skvelým zážitkom. Neváhajte a poďte si ich vyskúšať. Nová forma zábavy a nenáročný spôsob dopravy vhodný pre všetky vekové kategórie. Kolobežky sú ideálne pre rekreačné zájazdy, ale užijú si ich aj priaznivci adrenalínových športov.

Terchovú a jej okolie si od teraz môžete užiť na obľúbených kolobežkách. Novinka posledných rokov dorazila aj k nám a my vás preto chceme pozvať na jazdu. Kolobežky majú pevnú a stabilnú konštrukciu, jednoduché ovládanie a sú zárukou rýchlej a komfortnej jazdy. Sme si istí, že sa vám okamžite zapáčia.

Kolobežky sú špeciálne upravené, so zosilnenou konštrukciou, kolesami uspôsobenými na jazdu po kľukatom horskom teréne a so zosilnenými brzdami, ktoré dovoľujú isť rýchlosťou chôdze, ale aj väčšou rýchlosťou podľa toho, aký spôsob si jazdec zvolí.

K povinnej výbave jazdca patrí prilba na ochranu hlavy. V princípe ide o jednoduchý šport, no pri rýchlosti okolo 30 km Vám adrenalín stúpne a v cieli vašej cesty zistíte, že jedna jazda Vám určite stačiť nebude! Počas zjazdu môžete využiť Vašu fantáziu a zručnosť a skúsiť si aj pár trikov.

Požičanie kolobežky: Kolobežky Terchová

Máte na výber dve trasy:

1.trasa:
štart: Štefanová, cieľ: parkovisko pri Jednote pod sochou Jánošíka. Miernejšia trasa, dlhá približne 3,5 km.

2.trasa:
štart: Chata Vrátna (spodná stanica kabínkovej lanovky), cieľ: parkovisko pri Jednote pod sochou Jánošíka. Náročnejšia trasa pre skúsených kolobežkárov, dlhá približne 6 km.

Kontakt Kolobežky Terchová:

Adresa: TURISTICKÉ CENTRUM TERCHOVÁ, Ul. Sv.Martina 1, Terchová 013 06

Tel: +421 905 432 221

Web: www.kolobezky-terchová.sk

Email: uteczmesta@gmail.com

Facebook: Kolobežky Terchová

Instagram: Kolobežky Terchová

Otváracie hodiny Kolobežky Terchová:

Otváracie hodiny

Vstupné Kolobežky Terchová:

Vstupné

Fotogaléria Kolobežky Terchová

Autor fotografií: www.kolobezky-terchova.sk

Ako sa dostať k Kolobežky Terchová

Okres: Žilina ( Žilinský kraj )

GPS: N 49.259293096225406, E 19.02945958228919

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *