Ranč pri Žiline

Ranč pri Žiline

Popis lokality Ranč pri Žiline

Rekreačno-oddychové zariadenie Ranč v Brodne sa nachádza 5 km od Žiliny v malebnom prostredí Kysuckej Vrchoviny v tesnej blízkosti Kysuckej brány priamo pod lesom s vlastným rybníčkom. Ranč ponúka pre rodiny s deťmi viaceré atrakcie. Deti i dospelí tu môžu prežiť príjemný deň, zahrať si badminton.

V areáli môžete navštíviť štýlovú reštauráciu v loveckom a westernovom štýle s celkovou kapacitou 120 miest. Ponúkame v nej miestne špeciality denne od 08.00 do 21.00 hod. V reštaurácii sa nachádza plazmová televízia, detský kútik, stolový futbal, tanečný parket.

V záhradnej reštaurácii môžu deti využiť zdarma loďkové hojdačky, detské točité manéže, trampolíny, domček na stračej nôžke a ďalšie atrakcie.

V areáli ranča sa nachádzajú dve reštaurácie s celkovou kapacitou 145 osôb. V letnom období prevádzkujeme aj kryté vonkajšie terasy s celkovou kapaciou 110 osôb.

Deti i dospelí si tu môžu zahrať badminton, alebo si zaskákať na trampolínach v jumparéne, či v nafukovacom mega parku, jedinom na Slovensku.

V areáli ranča sa nachádza zverinec, v ktorom nájdete množstvo zvierat. Nečakajte len klasické domáce zvieratá ako kone, poníky, somáriky, kozičky, ovečky, zajačiky, prasiatka.

Kontakt Ranč pri Žiline:

Adresa: Oškerda 396, 023 32 Snežnica

Tel: 041/ 596 24 20

Web: Ranč pri Žiline

Email: rancpriziline1@gmail.com

Facebook: Ranč pri Žiline

Instagram: Ranč pri Žiline

Otváracie hodiny Ranč pri Žiline:

Otváracie hodiny

Vstupné Ranč pri Žiline:

Vstupné

Fotogaléria Ranč pri Žiline

Autor fotografií: Facebook Ranč pri Žiline

Ako sa dostať k Ranč pri Žiline

Okres: Žilina ( Žilinský kraj )

GPS: N 49.27392007846761, E 18.76323326694835

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *