Rozprávkový dom pod Urpínom

Rozprávkový dom

Popis lokality Rozprávkový dom

Rozprávkový dom pod Urpínom je slovenská rarita v Banskej Bystrici. Slúži pre rodiny s deťmi, ale aj pre fajnšmekrov a kávičkárov. Dom je otvorený ako kaviareň s detskou zónou denne. Dospelý môže v tom čase piť kávičku v kaviarni a byť s dieťatkom. Na svoje si prídu aj milovníci kreativity v prízemnej časti – tvorivé dielničky. 

Vychutnať si môžete kávu z Talianska, ktorá je výnimočná chuťovo, ale aj kvalitou. Špecialita podniku je Caffé Pedrocchi z Padovy. To sa však nedá opísať. Ten pepermint v spojení s kávou musíš proste zažiť.

Čapované Prosecco Hamsik a koktaily z neho vyčarujú úsmev každému milovníkovi kvalitných drinkov. Čapovaný Urpiner ukojí váš smäd, domáce zákusky ukoja vaše chuťové poháriky a domáce lahôdkové šaláty, zapekané toasty alebo sendviče, aj vegan, či tortilly ukoja vaše bruško.

Mliečne koktaily sú navrhnuté v zdravej verzii bez prachu v klasik, bezlaktózovej a vegan. Horúce čokolády sú bezlepkové, vegan.

Organizované akcie pre deti

Sobota a nedeľa sú v znamení organizovaných akcií pre deti s vedením samej majiteľky domčeka. (dielničky, hľadanie pokladu jednookého piráta, maľovanie na deku rozprávkového domčeka, strihanie zdarma pre deti, premeny mamičiek, atď.). Vždy je to však otvorené pre verejnosť.

Súkromné oslavy a akcie

V priestoroch Rozprávkového domu je možnosť organizácie vlastných súkromných osláv a akcií. K dispozícii sú dve miestnosti:

  1. Miestnosť na oslavy a akcie: Prízemie, vedľa kuchynky a dielničiek – top miesto
  2. Salónik v spodnej časti: uzavretá miestnosť – SÚKROMIE ZARUČENÉ
    Kto nechce byť v salóniku, k dispozícii 1 časť kaviarne.

V dome vedia zabezpečiť aj oslavy na kľúč – s tortou – bez starostí. Nenájdete u nich polotovary – dbajú na zdravie detí.

Miestnosť pre oslavy s hojdačkou.

Príležitostné opatrovanie detí

Potrebuješ ísť na nechty, rande, vlasy, nakúpiť? Kde inde sa tvojej ratolesti bude páčiť, než v Rozprávkovom dome?

O tvoje dieťatko sa postará skúsená opatrovateľka s umeleckým cítením. 8 rokov skúseností s opatrovaním detí od 2 rokov.

 V cene je profesionálna starostlivosť vrátane all inclusive stravovania. Treba ohlásiť minimálne deň vopred. Nočné opatrovanie aspoň týždeň vopred.

Cenník

  • Vstup do dielničiek (od 5 rokov): 4 €
  • Vstup pre dieťa na organizované aktivity: 4 €

Opatrovanie:

  • Pondelok až piatok od 10.00 hod. do 20.00 hod. – 7 €/hodina
  • Opatrenie od 20.00 hod. do 22.00 hod. – 20 €/hodina
  • Nočné opatrovanie: 100 €/noc
Kompletný cenník nájdete TU.

Otváracie hodiny

  • Pondelok až nedeľa: 9.30 hod. – 20.00 hod.
  • Oslavy a akcie: 9.30 hod. – 22.00 hod.

Fotogaléria Rozprávkového domu

Autor fotografií: web Rozprávkový dom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *