Festival Káva Čaj Čokoláda Bratislava 7. – 8. 11. 2024

Káva čaj čokoláda festival Bratislava 2024

Čas a miesto konania festivalu Káva Čaj Čokoláda 2023

  • 7. – 8. november 2024 od 10.00 do 19.00 hod.
  • Stará tržnica Bratislava

Podrobnosti festivalu Káva Čaj Čokoláda 2023

Je tu 10. ročník obľúbeného festivalu, na ktorom sa interiér čarovnej Starej tržnice v srdci Bratislavy na dva dni zmení na najväčšiu kávovú, čokoládovú a čajovú udalosť roka. Nechajte sa uniesť chuťou najkvalitnejších káv z domácich a zahraničných pražiarní, podľahnite čaru remeselných cukroviniek a pohlaďte svoje zmysly čistou chuťou kvalitných čajov. Čaká na vás aj zaujímavý program, diskusie, prednášky, rozhovory s pražiarmi, súťaže aj prezentácie.

Tešiť sa môžete na bohatý program:
  • Diskusie so známymi pražiarmi
  • Súťaže
  • Workshopy
  • Inšpiratívne prednášky a rozhovory
  • Fascinujúce prezentácie
  • Knihy a umenie
  • Latte Art Show
  • Roastery Bar
  • Coffee Music

Prenikavá vôňa výberovej kávy, okúzľujúca aróma exotických čajov a nezameniteľná chuť poctivej čokolády.

Vstupenky na festival Káva Čaj Čokoláda 2024

  • Vstupné na 1 deň KLASIK: 10 €
  • Vstup na 2 dni KLASIK: 15 €
  • Zľavnené vstupné na 1 deň KLASIK (študenti, ZŤP): 6 €
  • Deti do 10 rokov: ZDARMA

Vstupenky budú v predaji na mieste, ale aj v predpredaji TU. So vstupenkou získate výnimočné ochutnávky a širokú škálu vzdelávacích workshopov, festivalové noviny a festivalovú tašku Káva Čaj Čokoláda na vaše nákupy a darčeky.

Limitovaná edícia – vstupenky s krásnym kameninovým pohárom – IBA v PREDPREDAJI!

  • Vstup na 1 deň KLASIK s kameninovým pohárom: 22 €
  • Zľavnené vstupné na 1 deň s kameninovým pohárom (študenti/ZŤP) 18 €
  • Vstup na 2 dni KLASIK s kameninovým pohárom: 25 €

Na výber máte jeden ručne vyrobený kameninový pohár (objem cca 0,2l) v troch rôznych farebných prevedeniach. Každý pohár je vyrobený ručne. Je to kus poctivej práce keramikára Mareka Čatloša, ktorý má maličkú keramickú dielňu ker.am. Každý pohár prechádza jeho rukami niekoľkokrát. Najskôr si naporcuje a naváži hlinu, ktorá putuje na hrnčiarsky kruh, kde z nej vytočí surový tvar. Ten musí jeden deň oddychovať, kým ho začistí. Po piatich dňoch sušenia, ide pohár do pece na 1000°C, kde strávi ďalšie dva dni. Až po prvom výpale sa môže naglazovať a svoj finálny vzhľad dostane za 2 dni v peci pri teplote 1200°C. Potom ho už len zabrúsi a čaká, komu spraví radosť.

Pohár, ktorý si vyberiete, dostanete pri vstupe na festival. Ak budete chcieť aj pohár pre svojho partnera, ktorý musel zostať doma, môžete si ho zakúpiť v našom festivalovom shope priamo na mieste.

Ako sa dostať na Festival Káva Čaj Čokoláda Bratislava

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *